Results for Clothing 1 - 40 of 47
Menjual pelbagai Jubah Muslimah
November 19, 2014
Pelbagai busana Muslimah terkini dgn harga bawah RM100 sahaja. Boleh lawati fb.ross_mawwar apparel utk Pelbagai busana lain.Terima kasih.
  • Price MYR
  • 50
 
Rembau, senawang
 
 
January 28, 2014
semua barangan koleksi baru dan terkini... untuk keterangan lanjut layari fb : syamina96.. pashmina rm 20 handbag rm60...
  • Price MYR
  • 2,000
  • Clothing in Seremban
 
 
 
January 20, 2014
- Harga promosi & hot sale!! - Corak camouflage - Jahitan kemas dan berkualiti - Size 28,30,32,34,36,38 - 2 poket tepi,2 poket belakang,2 poket depan
  • Price MYR
  • 4,500
  • Clothing in Seremban
 
 
 
January 20, 2014
semua barangan koleksi baru dan terkini... untuk keterangan lanjut layari fb : syamina96.. pashmina rm 20 handbag rm60...
  • Price MYR
  • 2,000
  • Clothing in Seremban
 
 
 
January 17, 2014
- Harga promosi & hot sale!! - Corak camouflage - Jahitan kemas dan berkualiti - Size 28,30,32,34,36,38 - 2 poket tepi,2 poket belakang,2 poket depan - Boleh dibeli secara runcit@borong.. - Berminat bolehla sms@whatsapp (017-3760073)
  • Price MYR
  • 4,500
  • Clothing in Seremban
 
 
 
January 17, 2014
semua barangan koleksi baru dan terkini... untuk keterangan lanjut layari fb : syamina96.. pashmina rm 20 handbag rm60...
  • Price MYR
  • 2,000
  • Clothing in Seremban
 
 
 
T-Shirt Muslimah Trendy dan Murah
August 30, 2013
~design Humaira RM 50 Sehelai~ ~design Sinar Inspirasi Hanya RM 49 Sehelai, 2 Helai RM 92, Tiga Helai RM 135~
  • Price MYR
  • 49
  • Clothing in Seremban
 
 
 
August 23, 2013
-sehelai RM 50. -Lebih Dua helai ada diskaun. -High Quality Cotton 20S -Trendy https://www.facebook.com/HananMuslimahTshirtMurah
  • Price MYR
  • 50
  • Clothing in Seremban
 
 
 
Tdg
August 09, 2013
Salam.. Jom shoping tdg.. RM35 tdk termasuk Pos.. Beli 2 helai, FREE POSLAJU Size: M (Tutup Dada) Material: Lycra, Awning kodroi, Go
  • Price MYR
  • 3,500
  • Clothing in Seremban
 
 
 
August 08, 2013
New outfit! Serious buyers only!
  • Price MYR
  • 4,000
 
 
Tudung Cotton Flower
July 12, 2013
Sgt cantik & murah Material: Cotton Poslaju: RM6 / Register Post: RM4
  • Price MYR
  • 1,900
  • Clothing in Seremban
 
 
 
Tudung 2 layer corak
July 11, 2013
Awning: kodroi cantik & murah Poslaju: RM6 / Register Post: RM4
  • Price MYR
  • 1,900
  • Clothing in Seremban
 
 
 
punjabi suit
June 21, 2013
We sell punjabi suit at a reasonable price and high quality.Our product are imported from Pakistan and Bombay.We offer materials of the clothes from cotton,viscous cotton,and silk.
  • Price MYR
  • 200
  • Clothing in Seremban
 
 
 
April 12, 2013
PENGAMBILAN STOK BARU - New Design 2013 Untuk TEMPAHAN atau PERTANYAAN hubungi: tel / whatsapp : 019-2935697 (jefri) emel : jefidacollections@yahoo.com.
 
 
April 10, 2013
PENGAMBILAN STOK BARU - New Design 2013 Untuk TEMPAHAN atau PERTANYAAN hubungi: tel / whatsapp : 019-2935697 (jefri) emel : jefidacollections@yahoo.com.
  • Clothing in Nilai
 
 
 
Elegant Maxi Pre-Order
February 04, 2013
Pre-Order Material : Rayon Spandex Color: Pink, Khaki, Purple, Turquoise, Grey & Burgundy Price : RM110 (exclude postage)
  • Price MYR
  • 110
  • Clothing in Nilai
 
 
 
Jubah / Maxi Hoodie
February 01, 2013
Jubah-Maxi hoodie (Pre- Order) Offer: Ninja Inner Neck Silang @ RM10 only Material: Jubah Maxi (Lycra). Inner Neck (High Quality Cotton)
  • Price MYR
  • 110
  • Clothing in Nilai
 
 
 
Celebrita Michael Jackson Man in the Mirror Sheep Leather Jacket
January 04, 2013
Padded cushion on the side of the sleeves to give you extra comfort.
  • Price MYR
  • 720
  • Clothing in Nilai
 
 
 
July 30, 2011
layari..http://besttaajhijab.blogspot.com or email em at dzuhaidah@yahoo.com..or sms me dzu 0173192914
  • Price MYR
  • 48
  • Clothing in Nilai
 
 
 
July 27, 2011
seri sakura/ munajah cinta sakura C1S layari http://bestpasmirahijab.blogspot.com email ke dzuhaidah@yahoo.com or dzuhaidah@gmail.com or sms dzu 0173192914
  • Price MYR
  • 55
  • Clothing in Nilai
 
 
 
July 20, 2011
Raya dah nak dekat ni.. Dah beli kain nak upah baju raya ke? Tak ada masa nak keluar beli? Tak jumpa kain yang cantik & berkualiti? Nak beli kain dengan design terkini? Jangan risau.. Butik Larra ada stok kain yang berkualiti dengan Design terkini untuk anda !!!
  • Price MYR
  • 85
  • Clothing in Seremban
 
 
 
July 19, 2011
Peminat2 barangan kulit , sila hubungi saya untuk membeli leather handbag terkini.
  • Price MYR
  • 150
  • Clothing in Seremban
 
 
 
July 18, 2011
Kain French Viscose - Kain berkualiti dengan corak yang menarik, ringan, sejuk, lembut dan tidak berkedut. Mudah dijaga. Sesuai dibuat Baju kurung tradisional atau moden. Harga cuma RM70.00 sepasang. :::Harga pasaran RM70~RM120::: Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. (Poslaju ke Sabah/ Sarawak juga percuma!) Beli banyak2... ada diskaun! beli lebih 20psg... dpt harga borong! Saiz: 60” X 3.5m Stok ada banyak. Boleh buat baju sedondon pada yang berminat. Ada corak yg sesuai juga buat kemeja lelaki. Maklumat lanjut di http://www.kedaikainonline.com/ ...
  • Price MYR
  • 70
 
 
July 17, 2011
Harga terendah dan termurah tetap berdesign dan quality tinggi lagi terjamin. Sangat laris dan permintaan menggalakkan. Potongan sehingga 50% dari harga asal. Harga semurah (dari) RM65. Tertakluk kepada terma dan syarat.
  • Clothing in Seremban
 
 
 
July 16, 2011
where can i get cheaper shantung textile...
  • Clothing in Seremban
 
 
 
July 11, 2011
Salam... Anda dijemput melihat pelbagai Kain ela dan pakaian yang berkualiti dan selesa dipakai pada harga yang rendah di http://www.kedaikainonline.com/ . Bukan itu sahaja, kos penghantaran adalah PERCUMA (untuk penghantaran dalam Malaysia). Kesemua barangan yang Dijual adalah BARU.. Jika ada yang berkenan di hati, sudi-sudilah membeli :-) Selamat membeli belah!
  • Clothing in Port Dickson
 
 
 
July 05, 2011
kepada sesiapa yang berminat boleh CALL/SMS (SURIA- 0192075306)
  • Price MYR
  • 47
  • Clothing in Seremban
 
 
 
July 05, 2011
kami menjual beg tangan berjenama dengan harga murah http://butikamy.blogspot.com/
  • Price MYR
  • 95
  • Clothing in Seremban
 
 
 
July 04, 2011
t Shirt muslimah hanya RM17.00 sehelai pelbagai material/design/warna dan saiz. harga tetap sama iaitu RM17.00 sehelai beli sehelai pun boleh sila ke kedai kami di Kajang Selangor layari www.botakx.com hubungi rosdiazis 0169288088 atau din 0169288288
  • Price MYR
  • 17
  • Clothing in Seremban
 
 
 
July 01, 2011
Saya ade 3 corak tudung yuna ready stock....pada sesiape yang berminat boleh hubungi saya atau layari blog saya disazobizcare.blogspot.com.Saya juga ade menjual secara borong.Sila2 la tgk..terima kasih.
  • Price MYR
  • 45
  • Clothing in Seremban
 
 
 
June 30, 2011
Insyirah Butik menjalankan perniagaan secara sepenuhnya On-Line. Barang-barang termasuklah Tudung, Kain Ela atau Kain Pasang. Maklumat lanjut anda layarilah http://insyirahbutik.blogspot.com
  • Clothing in Nilai
 
 
 
June 28, 2011
MAHARAJABUNDLE merupakan pengimport barangan bundle dari US dan JAPAN..Terdapat pelbagai pilihan barangan2 bundle yg ada...untuk mendapatkan sebut harga,hubungi ady di talian 0122242092 @ email ke maharajabundle@gmail.com....
  • Clothing in Nilai
 
 
 
June 26, 2011
seri sakura/ munajah cinta sakura C1S black layari http://bestpasmirahijab.blogspot.com email ke dzuhaidah@yahoo.com or dzuhaidah@gmail.com or sms dzu 0173192914
  • Price MYR
  • 55
  • Clothing in Nilai
 
 
 
June 26, 2011
t shirt muslimah hanya RM17.00 sehelai pelbagai material/design/warna dan saiz. harga tetap sama iaitu RM17.00 sehelai layari www.botakx.com hubungi rosdiazis 0169288088 atau din 0169288288
  • Price MYR
  • 17
  • Clothing in Seremban
 
 
 
June 25, 2011
Baju kurung pesak Saiz XL Material Dari Korea (kain jenis sejuk) Hubungi Wawa 0199828127
  • Price MYR
  • 85
  • Clothing in Nilai
 
 
 
June 21, 2011
New with tag Bought in US Black color with checked Cambridge design and comes with an Aigner padlock Simply sophisticated and elegant Long straps nicely fit on the shoulder
  • Price MYR
  • 100
  • Clothing in Seremban
 
 
 
June 17, 2011
Raya dah nak dekat ni.. Dah beli kain nak upah baju raya ke? Tak ada masa nak keluar beli? Tak jumpa kain yang cantik & berkualiti? Nak beli kain dengan design terkini? Jangan risau.. Butik Larra ada stok kain yang berkualiti dengan design terkini untuk anda !!! Layari http://butiklarra.blogspot.com
  • Price MYR
  • 95
  • Clothing in Seremban
 
 
 
June 16, 2011
Assalamualaikum.. Butik Larra tampil dengan "Koleksi Modern Apparels" Cepat.. cepat.. !!! Harga dari RM 29.00 - RM 59.00 Semua blouse, dress, cardigan, sweater adalah baru & limited quantity ok.. Harga Berpatutan !! Selesa Bergaya !! Happy Shopping :) Layari.. http://butiklarra.blogspot.com
  • Price MYR
  • 29
  • Clothing in Seremban
 
 
 
June 14, 2011
Sekiranya Berminat hubungi saya melalui email zulya_628@yahoo.com @ 019-6549611..Harga Boleh Dirunding
  • Price MYR
  • 100
  • Clothing in Seremban
 
 
 
June 13, 2011
sesuai juga untuk bersukan,persatuan,kelab.... pelbagai pilihan warna dan design menarik............ layari di www.botakx.com
  • Price MYR
  • 17
  • Clothing in Seremban
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 9.3938479424 seconds